Om bloggen

Min resa med Elvira började fyra dagar innan hon föddes…eller nä, den började från graviditetsvecka 4. En lång lång resa med tvära kast mellan hopp och förtvivlan, förväntningar, utmattning av en lång och plågsam graviditet, men en mängd fantastiska möten med människor som öppnat upp och tagit emot mig i sina armar.

Elviras historia är enligt mig viktig att berätta. Vilken kämpe hon är och vilken kraft vi människor har inom oss när det väl gäller. Hur livet plötsligt förändras och hur vi trots allt kan anpassa oss i nya situationer. Elvira har gett mig insikten om hur värdefullt livet verkligen är och begreppet här och nu har verkligen blivit ett levnadssätt, inte bara en klyscha.

Min tanke med Elviras blogg är att sprida hopp och mina erfarenheter, känslor och tankar till andra tappra föräldrar och anhöriga som lever med svårt handikappade och sjuka barn.

Just nu uppdateras inte bloggen så ofta. Den här varit ett verktyg för mig i min sorghantering och ett sätt att skriva ner för att kunna gå tillbaka och minnas.

Tack Elvira, min älskade dotter, när du med en fot i himlen och den andra på jorden valde livet med oss

 

Det här är vår berättelse

Kommentera