High Five för sommaren 2017!

Varje gång vi lyckas ta oss iväg på saker där Elvira är med  (vilken hon för det mesta är) gör vi high five och känner oss väldigt stolta. Stolta över att genomföra projekt som för andra kanske är en enkel match. När vi åker iväg till Kolmårdens djurpark eller åker på en 24h kryssning med hela familjen ligger det mkt jobb bakom med planering och organisering av hjälpmedel, mediciner, sängkläder och alla dessa kuddar, matburkar och näringsdrycker och pulver.

Vi klarar det och vi njuter!

Lyckan var obeskrivlig när vi fick brev från förvaltningsrätten att Väsby kommuns överklagan blivit inlämnad för sent och är därför inte godkänd!!! Efter snart ett års väntan kom beskedet att Elvira får rätt i FVR till korttidsboende på Habbet med två dygn i månaden (en helg alltså) fre till söndag alt. lör till måndag. Nu börjar inskolning i augusti och en känslosam omställning att våga släppa och känna sig trygg att Elvira inte är hemma, samtidigt som det kommer underlätta något helt fantastiskt för oss hemma.

Linbanan på Kolmården, mkt givande och fantastiskt fint ordnat för människor med funktionsnedsättning

Delfinshowen, vilka fantastiska djur, glädjespridare på hög nivå

Bilfärd på Bamses värld, max två varv😉

Barndisco på kryssningen var Elvira höjdpunkt. Skrattade och tjöt av lycka. Hon älskar att dansa och självklart var Filip där och dansade med sin syster💕

Fönstret i hytten var toppen!

Kommentera